SEO ili search engine optimization (optimizacija za tražilice)

SEO je optimizacija web stranice i sadržaja na njoj fokusiran na povećanje vidljivosti u organskim rezultatima pretraga na tražilicama kroz poboljšanja na našim stranicama i web stranicama povezane s našom web stranicom (link building). Digitalni marketing na tražilicama (SEM) odvija se u dva dijela: ‘besplatni’ (SEO) i plaćeni dio odnosno PPC. SEO Vam omogućava da budete pronađeni u tražilicama za pojmove bitne za Vaše poslovanje, identitet ili brand. Ono što mi možemo učiniti za Vas je da Vam, pomoću naših inovativnih metoda to i omogućimo.

Naša SEO strategija i filozofija

Naša SEO optimizacija u sklopu plana za digitalni marketing razrađena do najsitnijih detalja, efikasan i što je najbitnije rezultati su dugotrajni. Naša SEO optimizacija je efikasna. Koraci koje poduzimamo da bi Vi dostigli Vaš cilj su sigurni, moralni i valjani. Koračamo laganim korakom jer SEO je maraton, a ne sprint. Naš cilj optimizacije web stranice je kako bi se pojavile na prvoj stranici s rezultatima (SERP engl. Search Engine Result Page).

SEO optimizacija

On-site optimizacija

– optimizacija na web-mjestu način je da osiguramo da svi elementi na web-stranici ispravno rade, poput naslovnih oznaka i drugih meta podataka. Prije nego što optimiziramo svoje stranice, trebamo provjeriti da li su dizajnirane za korisnike i da li je sav sadržaj na njima relevantan za njihove potrebe.

Off-site optimizacija

je proces poboljšanja vidljivosti i rangiranja web stranice izvan njezinog vlastitog sadržaja. To se može učiniti putem stvari kao što su izgradnja veza (link building) i promicanje stranice na društvenim mrežama.

Tehnička optimizacija ili “tehnički SEO”

je proces kojim tražilice olakšavaju pronalaženje i korištenje vaše web stranice. Koristimo posebne alate kako bismo vidjeli učitava li se web stranica brzo i izgleda li dobro na svim uređajima.

Vodimo politiku transparentnosti i uvijek smo tu za Vas.

  • Nakon što nas kontaktirate i detaljno nam objasnite koje su Vaše potrebe i očekivanja mi podrobno istražimo ciljano tržište odnosno Vaše konkurente te u skladu s pronađenim razradimo i predložimo najbolji mogući plan za Vaš uspjeh.
  • Ponosimo se jer koristimo samo najsuvremenije tehnologije i metode koje su efikasne (korisne), etički ispravne i 100% u skladu s Google smjernicama kako bi se Vaši rezultati održali kroz vrijeme.
  • Mi postavljamo realne ciljeve. Nikad ne obećavamo ono što ne možemo izvršiti, uvijek dajemo sve od sebe te nastojimo isporučiti i više od onog što smo Vam obećali
  • Ako želite instant rezultat, prvo pokušajte sa Google Ads

Ukoliko Vam nešto nije jasno, imate nekih nedoumica, bilo kakva pitanja, sugestije ili štogod, stojimo Vam na raspolaganju.

SEO optimizacija

Glavne značajke naših SEO usluga

Istraživanje ključnih riječi i konkurencije

Naše ključne riječi kao i konkurencija su jako dobro istraženi. Odmah na početku, nakon prvotne analize, znati ćete koji Vam je i gdje Vam je cilj.

Optimizacija internih linkova

Svaki website, pa tako i Vaš, kako bi bio u skladu sa SEO pravilima i standardima treba omogućiti pravilan protok “link juice-a”. Sve stranice trebaju biti adekvatno povezane.

Optimizacija navigacije

Navigacija na stranici treba biti jasna i pravilno posložena. Linkovi ne smiju biti preduboko zakopani. Sve stranice trebaju biti dostupne u najviše dva klika. Učinit ćemo Vaš site “user friendly”.

Optimizacija i kreiranje sadržaja

Svi meta-tagovi moraju biti ispravni i pravilno napisani, kao što sadržaj treba biti kvalitetan, jedinstven i gramatički ispravan. Dopustite da se mi pobrinemo za to.

White hat link building

Link building po Google smjernicama iziskuje vrijeme, trud i naporan rad. Ne očekujte rezultate preko noći, ali očekujte rezultate koje će Vas dovesti tamo gdje želite biti dugo vremena.

Optimizacija odredišnih stranica

Postoje pravila po kojima svi elementi na stranici čine jednu funkcionalnu cjelinu i kao takvi imaju svoju zadaću da pretvore posjetitelja u aktivnog korisnika odnosno kupca. Mi znamo gdje neka tipka, polje ili slika treba biti i kako treba izgledati.

Lokalni SEO

Ako Vaša tvrtka posluje na nekom užem području jako je bitno da Vas lokalni stanovnici pronađu i da znaju kada i kako mogu doći do vas. Znati će. Garantiramo.

Detaljna i pravovremena izvješća

Uvijek ćete imati detaljan uvid u ono što radimo. Svakako, tu smo za Vas.