START DIGITAL je tim profesionalnih stručnjaka koji svoje znanje stavljaju na prvo mjesto svojim klijentima. Ne radimo šablonski kao neke velike digitalne agencije te za nas niste samo broj! Svakom klijentu se posvetimo u potpunosti te održavamo redovite sastanke kako bismo uskladili naše znanje digitalnih servisa sa iskustvom klijenta.
START DIGITAL je nastao kada smo odlučili svoje višegodišnje znanje i iskustvo usmjeriti u privatnom sektoru, a nudimo usluge: digitalni marketing (SEO, oglašavanje na Google (Google Ads), social media marketing (Facebook, LinkedIn, Instagram), Google Business Profile, copywriting, content marketing, email marketing, link building), izrada web stranice/web dizajn, grafički dizajn, fotografija….i sve ostalo potrebno kako bi vam pomogli da uspijete u ostvarivanju ciljeva poboljšanja prodaje i/ili dovođenje direktnih klijenata.

Ideja je nastala nakon mnogo učenja i savladavanja mnogobrojnih novih tehnologija vezanih za digitalni marketing, web dizajn, grafički dizajn. Nakon iskustva rada u raznim firmama u Hrvatskoj (yacht charter, privatne poliklinike, rent-a-car,..) kao i projekti van Hrvatske odlučili smo svoje znanje podijeliti sa Vama te Vama pomoći u ostvarenju online želja. Naš posao je naša strast. Zaljubljeni smo u nove digitalne tehnologije i nastojimo ih savladati i implementirati u našim digitalnim uslugama.

Ono što nas karakterizira je naš pristup prema klijentu. Vi ste na prvom mjestu, a mi smo tu da Vam pomognemo poboljšati vidljivost na Google-u te povećati prodaju, broj upita i klijenata. Savjetovanje i podrška su nam jedni od glavnih aduta jer znamo da su Vaše potrebe najbitnije. Ukoliko Vam nešto nije jasno objasniti ćemo Vam, ukoliko Vam nešto ne radi prionut ćemo poslu i učiniti to boljim, a ako Vam jednostavno treba samo savjet, pomoći ćemo Vam bez ikakve naknade.

Ne radimo šablonski, imamo individualni pristup prema svakom klijentu i njegovim potrebama!

Zatražite:

  • BESPLATNU ANALIZU WEB STRANICE (SEO AUDIT)
  • BESPLATNI PLAN RAZVOJA ZA DIGITALNI MARKETING (DIGITAL MARKETING PLAN)
Digitalni marketing