Izrada web stranica je naš najizazovniji dio poslovanja. Web dizajn kao i web stranica treba izgledati jednostavno ali istovremeno i zanimljivo. Web dizajn treba imati svoj smisao, a isto tako biti povezan sa Vašim zaštitnim znakovima i bojama. Obratite nam se sa povjerenjem. Za svakog klijenta imamo individulani pristup i povoljne cijene. Vaše ćemo poslovanje prikazati u najboljem ruhu.

Izrada internet stranica

Kako bi izrada internet stranica bila pravilno odrađena potrebno je krenuti od temelja.

  • Prvi korak je razgovor sa Vama kako bi saznali sve Vaše potrebe u vezi izgleda Vaše tvrtke na internetu te uz naše savjetovanje prikazali Vaše poslovanje svijetu na najbolji način.
  • Drugi korak je izrada strukture internet stranice na kojemu će biti utemeljen cijeli vaš web te je jako važno postaviti to kako treba.
  • Treći korak je onaj kada se piše programerski kod ili izrađuje pomoću nekog od CMS alata (najpoznatiji i najčešće korišten je WordPress), kada se stvara izgled i koriste najnovije tehnologije kako bi Vaše poslovanje imalo svoj originalni identitet i zablistalo u punom sjaju pred očima korisnika.

Da bi web dizajn bio kvalitetan i ozbiljan trebaju se poštivati pravila.
Izgled internet stranica treba biti povezan sa poslovanjem. Treba biti uredan i lako čitljiv sa dobro posloženim prostorima. Boje trebaju biti mirne i opuštene te stvoriti ambijent u kojem će se korisnik ugodno osjećati, a pogotovo ambijent u koji će se korisnik poželjeti vratiti.

izrada internet stranice

Što je sve bitno za Vaše internet stranice ?

null

Jednostavan izgled

Potrebno je da korisnik jednostavano dođe do onoga što želi, bez puno klikanja i traženja. Sve treba biti na dohvat jednog, dva klika.

Urednost

Korisniku treba biti jasno gdje se nalazi i sve treba biti lako shvatljivo. To donosi urednost stranice koja će na organiziran način prikazivati sve djelove Vašeg website-a.
null

Blage boje

Jedna od važnijih stavki je odabir boja koje trebaju stvarati mirno okruženje u kojem se korisnik treba ugodno osjećati.

Jednostavna navigacija

Navigacija može sadržavati puno linkova, ali uvijek treba nastojati biti jednostavna i intuitivna. Korisnik treba brzo i lako doći do onog što traži.
web stranice

Kompatibilnost internet preglednika

Važno je provjeriti izgled internet stranica u svakom pregledniku ( Firefox, Chrome, Opera, Safari, Internet Explorer ) kako bi vizualni dojam bio uvijek isti.
sadržaj

Vidljivi sadržaj

Organizacija prostora na stranici jako je važna. Treba rasporediti sve elemente na stranici kako bi funkcionalnost, pristupačnost i inutuitivnost bile na vrhuncu.

Slike koje govore

Odabir slika je vrlo težak posao. Potrebno je odabrati slike koje imaju smisla, koje dobro izgledaju i koje privlače poglede.

Biti originalni

Kreirati nešto po čemu ćete biti prepoznatljivi, nešto zbog čega će se ljudi sjetiti baš Vas kad im zatrebaju Vaše usluge. To zahtijeva puno posla, ali ništa preteško za naš tim.