Trebate li logo ili kompletno grafički dizajn, grafičko rješenje za web ili tisak, za Vas ćemo napraviti grafički vizual koji je prepoznatljiv i odražava vašu osobnost i profesionalnost.

Naše usluge:

Grafički dizajn za vizuale za društvene mreže, logo, letak, plakat, posjetnice/vizitke, jelovnik, banner, jumbo plakat, cjenik, reklama, naljepnice, brošure, flyer, ambalaže i ostalo.

Ovdje smo da vam pomognemo dizajnirati i izgraditi vizualni identitet koji će se pridržavati imidža vaše tvrtke i pravilno prikazati vaše proizvode i usluge, bilo da želite ažurirati ili kreirati novi vizualni identitet.

grafički dizajner

Vizualni identitet

Profesionalno osmišljen vizualni identitet ne određuje samo vašu vizualnu prepoznatljivost na tržištu već vašu komunikaciju s tržištem. Vizualni identitet pokazuje i vašu profesionalnost pristupa poslu, koliko sami cijenite svoj proizvod ili uslugu te koliku važnost pridajete klijentima, partnerima, suradnicima – jer sve to stvara globalnu sliku tvrtke.

Brand logo

Ime i logo osnovna su prepoznatljivost brenda. Na njih se nadovezuju promišljenost njegovog marketinškog proboja na tržište, pozicioniranje, kvaliteta… Ali da bi brend zaživio, dobro i profesionalno odabrano ime (koje nije lako osmisliti) i pamtljiv i efektan logo u skladu s brendom kamen su temeljac brend priče – prvi dodir klijenata s brendom.

Ambalaža

Ambalaža je jedan od najvećih kreativnih izazova. Kakvi su zahtjevi vaše ambalaže? Je li to da se proizvodi neoštećeni prevoze i prenose ili pak da se odličnim dizajnom izdvajaju na polici među mnoštvom sličnih? Je li ono što trebate oblikom, idejom i izgledom potpuno originalna poklon ambalaža kojoj će biti teško odoljeti? Složeni i zahtjevni zadaci ambalaže – posebnost ideje, konstrukcije i izvedbe, uvijek nas posebno motiviraju.

Znanje i umijeće

Dizajneri i copywriteri moraju biti ljudi s talentom i deklarirani kreativci. Mi smatramo da je uz to, potrebno i puno rada i iskustva na različitim projektima. U našem poslu treba znati dobro prepoznati situaciju i vizualnim i tekstualnim pravilno reagirati. Bitno je znati se poistovjetiti s klijentom i promatrati stvari iz njegove perspektive. Potrebno je puno interesa za različite stvari, široka opća kultura, neprekidno učenje i veselje prema novom i neistraženom. Kao pravi kultivator ideja – naš tim ima sve navedeno.

Povjerenje

Već pri dogovaranju, a osobito od onog trena kad projekt započne, računamo na potpuno povjerenje klijenta jer bez njega ne možemo pravilno i efikasno voditi projekt. Važno nam je da naši klijenti znaju da ćemo baš u svakom trenutku reagirati kako bi krajnji rezultat za njih bio najbolji moguć. Istinski nam je stalo i radimo na svakom segmentu projekta kao da je naš osobni. Svaki projekt shvaćamo kao svojevrsnu utakmicu s klijentovom konkurencijom, klijent i mi igramo za isti tim i samo pobjeda dolazi u obzir.

Briga za klijenta

U našem poslu treba savršeno poznavati sve segmente kreativnog procesa i držati ih pod kontrolom kako bi finalni proizvod bio isporučen na obostrano zadovoljstvo. Rijetko kad stiže projekt za koji se ima dovoljno vremena – vjerujte našim procjenama. Računajte i na naše ‘miješanje’ u sve segmente projekta, pa i one koji naizgled nemaju veze s nama. Naravno da vam možemo riješiti i cijeli projekt u našem aranžmanu – izlazak ili učvršćivanje pozicije na tržištu komunikacijom, konceptom, dizajnom, tiskom, programiranjem…