Digitalni marketing, online oglašavanje koristi internet za isporuku promotivnih marketinških poruka potencijalnim klijentima.To uključuje marketing putem tražilica, digitalno oglašavanje na određenim stranicama koje pružaju tu uslugu i vrste vizualnog oglašavanja kao što su tekstualni, foto, video oglasi, te mobilno oglašavanje.

Da li koristiti internet za oglašavanje ?

Digitalni marketing: učinkovit i isplativ način oglašavanja Tražite najučinkovitiji način oglašavanja svoje tvrtke? Pogledajte internet!
Digitalni marketing nudi širok raspon mogućnosti, uključujući oglašavanje na web stranicama s visokom posjećenošću, kao što su portali, blogovi i društvene mreže, poput Instagrama, Facebooka i LinkedIn-a. Na taj način možete doći do široke publike i generirati potencijalne klijente po znatno nižim troškovima od tradicionalnih marketinških metoda.Za ciljaniji pristup možete se odlučiti i za oglašavanje na tražilicama putem Google Adsa, gdje možete kontrolirati svoj proračun i jamčiti vidljivost svog oglasa. Osim toga, SEO optimizacija, link building, sadržajni / content marketing i analiza pomoću profesionalnih alata mogu vam pomoći da dodatno poboljšate svoju online prisutnost i maksimizirate povrat na uloženo. S toliko dostupnih opcija i strategija, digitalni marketing je savršeno rješenje za tvrtke svih veličina.

Kontaktirajte nas danas i saznajte više o tome kako vam možemo pomoći da ostvarite svoje marketinške ciljeve.

Nudimo

 • Analiza početnog stanja i SEO analiza vašeg weba
 • Izrada uspješnih planova za digitalni marketing koje dalje vi možete provoditi (ako imate osposobljenu “in-house” osobu/osobe)
 • Društvene mreže (izrada i vođenje poslovnih stranica te oglašavanje na društvenim mrežama)
 • SEO (optimizacija za tražilice)
 • PPC (plati po kliku) oglašavanje
 • Link building
 • Postavljanje i održavanje kampanja za oglašavanje…od Google Ads pa social media marketing (Facebok, Instagram, LinkedIn) kao i domaće mreže kao šta su Midas
 • Izrada slogana/teksta/bannera + grafički dizajn
 • Održavanje i izrada web stranica
 • Analizu efikasnosti vaših plaćenih kampanja..korištenje alata kao što su Google Analytics, Google Search Console pa SEMRush, aHrefs, MOZ i ostali.
 • edukacija (od osnova informatika pa do web dizajna i digitalnog marketinga…edukacije su moguće za pojedince ili grupe)
 • …i još puno toga krojenog prema vašim željama – ako vam treba stručnjak za digitalni marketing
digitalni marketing infografika

Digitalni Marketing - SEO, Google oglasi, Oglasi na društvenim mrežama... i skok na vrh?

null

Internet marketing pomoću Google Ads-a

Web marketing putem Google-ovog sustava oglašavanja je najmoćnije sredstvo oglašavanja. Bezbroj opcija, mogućnosti i kontrola troškova.

Postavljanje oglasa na Facebook/Instagram

Usluga internet oglašavanja koju nudi Facebook/Instagram, odnosno Facebook/Instagram Oglasi (Ads-i), također predstavljaju odličnu priliku za Vaše poslovanje.
web stranice

Postavljanje oglasa na ostalim internet stranicama

Ovisno o Vašem poslovanju preporuča se oglašavanje na specializiranim portalima te internet stranicama.

Kreiranje oglasa

Jako je važno je da Vaša poruka u oglasu privuće interes mogućih klijenata. Za to imate malo prostora i vremena.

Kreiranje bannera

Banner je osnova za Vaše reklamiranje. Da li to bio običan tekst, slika, animacija ili skupocjeni video bitno je da privuče potencijalne klijente.
izdvojeno

Preporuka ekskluzivnih ponuda

Putem oglašavanja, osim standardne ponude ponudite i nešto ekskluzivno. Igrice, animacije, popusti, nagradne igre, kvizovi…mogućnosti su nebrojive.