Kako bi stvorili dobar internet proizvod potrebno je osmisliti dobar brand – branding – dobro brendiranje. Od izgleda Vašeg logotipa i boja koje će ga pratiti do ponuda koje ćete nuditi. To je samo dio internet brendiranja. Stojimo Vam na raspolaganju za sve potrebe, od savjetovanja, izrade proizvoda u praksi (logotipa) do osmišljavanja filozofije Vašeg poslovanja te provođenja iste.

Internet Brendiranje ili Online Branding

Najbitnija stavka za SEO pozicioniranje za Google je dojam koji ostavljate putem Vaše filozofije poslovanja. Trebate klijentima ponuditi upečatljiv izgled, intrigantan sadržaj i jedinstvene ponude. Internet svijet je vrlo velik te je konkurencija za digitalni marketing jako velika. Kako biste isplivali morate biti posebni i nudite koliko god možete nešto jedinstveno.. ako već ne možete jedinstveno onda se fokusirajte na kvalitetu vašeg digitalnog sadržaja.

  • Prvi korak brendiranja je razgovor sa Vama kako bi saznali sve Vaše potrebe u vezi izgleda Vaše tvrtke na internetu te uz naše savjetovanje prikazali Vaše poslovanje svijetu na najbolji mogući način.
  • Drugi korak brendiranja je izrada logotipa, izbor jedinstvenih boja koje će Vas karakterizirati i odluka u kojem ćemo Vas ruhu prikazati.
  • Treći korak online brandinga je ponuditi zanimljivi sadržaj koji će biti unikatan, a u isto vrijeme kvalitetan. Bilo da nudite usluge s popustom ili nudite nešto više od drugih, sve te stvari morate implementirati u Vašu kampanju kako bi isplivali iz mase.

Najbitnija stavka je vjerojatno izarada logotipa. Logo Vas predstavlja na jedinstven način, mora imati značenje, biti unikatan i imati sposobnost otisnuti se u sjećanje posjetitelja kako bi Vas svugdje prepoznali i uvijek Vas se sjetili kada im je to i potrebno.

branding

Što se sve nudi kod Internet brendiranja - branding ?

Izrada logotipa

Ovo je najosjetljiviji dio posla jer će to biti Vaš simbol. Mora biti jednostavan i originalan. Klijenti Vas moraju zapamtiti i sjetiti se Vas kad im zatrebaju Vaše usluge.

Odabir boja

Morate biti konzistentni. Sav sadržaj, počevši od internet stranica do reklamnog materijala mora biti u istim bojama koje će klijente asocirati na Vas.
izdvojeno

Kreiranje ideja za bolje poslovanje

Smisliti način na koji ostaviti dobar utisak kod klijenta. Nuditi popuste na određene proizvode/usluge ili nuditi nešto jedinstveno za razliku od Vaše kunkurencije.

Savjetovanje

Nudimo savjete oko svih pitanja vezanih uz Vaše poslovanje na internetu. Kako povećati prodaju, kako stvoriti bolji ugled na internetu, kako ostaviti željeni dojam kod posjetitelja i još mnogo toga.